Πολιτική

Κ. Μπακογιάννης: «Η καταπολέμηση της βίας, του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους»

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «είναι ένα προνόμιο- δικαίωμα που στέρησε από 11 ανθρώπους, δολοφονώντας τους, εν ψυχρώ και πισώπλατα»

Κ. Μπακογιάννης: «Η καταπολέμηση της βίας, του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους»

«Η καταπολέμηση της βίας, του μίσους και της τρομοκρατίας πρέπει να μας ενώνει όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αποκλεισμούς», τόνισε σε συνέντευξή του ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, αναφερόμενος στο θέμα που έχει προκύψει με τον Δ. Κουφοντίνα τις τελευταίες ημέρες, ο οποίος προχώρησε σε απεργία πείνας και δίψας.

Ο κ. Μπακογιάννης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, σημείωσε ότι υπάρχει ένα ρεύμα στην ελληνική κοινωνία για την καταπολέμηση του μίσους και της τρομοκρατίας, υπογραμμίζοντας ότι οι νόμοι πρέπει να ισχύουν για όλους.

Δεν μπορεί, όπως είπε, «η δημοκρατία να υποκύπτει σε εκβιασμούς κατά συρροή δολοφόνων επαγγελματιών δολοφόνων», τονίζοντας ότι η έκκληση για να προσέξει τη ζωή του, θα πρέπει να γίνεται στον ίδιο και όχι στην πολιτεία.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι «είναι ένα προνόμιο- δικαίωμα που στέρησε από 11 ανθρώπους, δολοφονώντας τους, εν ψυχρώ και πισώπλατα».

Δείτε επίσης