Πολιτική

Βορίδης κατά Τζανακόπουλου: «Είναι συνεπής στην ιδεολογία της Αριστεράς»

Απάντησε στις δηλώσεις του Τζανακόπουλου περί εκκαθαρίσεων ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Λάβρος κατά του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης που μιλώντας στον ραδιοφωνικό Status FM δήλωσε: «Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι συνεπής στην ιδεολογία της Αριστεράς»

Aφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι «οι αυτονομημένες εστίες εξουσίας στο εσωτερικό της Δημόσιας Διοίκησης θα πρέπει να εκκαθαριστούν».

Ο κ. Βορίδης ανέφερε ακόμη στην συνέντευξή του πως μέρος της κουλτούρας της Αριστεράς είναι ο Άρης Βελουχιώτης, οι εκκαθαρίσεις, η κατάληψη του συνόλου της εξουσίας και ο έλεγχος των αρμών της, επισημαίνοντας ότι ο συγκεκριμένος τρόπος σκέψης που εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ένα συνολικό και μεγάλο πρόβλημα για την κουλτούρα αυτού του τόπου, μέρος της οποίας εκφράστηκε από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς. Υπογράμμισε δε, ότι αυτός ο τρόπος σκέψης βρίσκεται πλέον σε κάμψη και ανέφερε ότι οι πολίτες διαπιστώνουν ότι η πολιτική που εκφράζει και εφαρμόζει σήμερα η Δεξιά διαμορφώνει προϋποθέσεις σημαντικής προόδου, μέσω της εξασφάλισης της ευημερίας, της εξασφάλισης περισσότερων ελευθεριών και της διασφάλισης των δικαιωμάτων τους.

Ο υπουργός Εσωτερικών παρατήρησε ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που είναι η καθολική κατάληψη όλων των μορφών εξουσίας και έρχονται ως συνέχεια των δηλώσεων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα περί ελέγχου των κρίσιμων αρμών της εξουσίας.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν συγκεκαλυμμένα να παραστήσουν ότι είναι κάτι που δεν είναι και ότι η Αριστερά είναι κάτι που δεν είναι. Επομένως έρχεται κάποια στιγμή μία τέτοια δήλωση η οποία βάζει τα πράγματα στη θέση τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Δείτε επίσης