Πολιτική

Μητσοτάκης προς ΠαΔΕΕ: Η πατρίδα σας χρειάζεται ως πρεσβευτές των αξιών και ως συμπαραστάτες σε όλα τα μέτωπα

Χαιρετισμός του πρωθυπουργού στην εναρκτήρια συνεδρίαση της 13ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ)

mits

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είπε «με πολύ μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στην πατρίδα» απευθύνοντας χαιρετισμό, στη Βουλή των Ελλήνων, στην εναρκτήρια συνεδρίαση της 13ης Γενικής Συνέλευσης της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠαΔΕΕ), επισημαίνοντας ότι τιμούν τις εθνικές τους ρίζες και προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στη χώρα μας.

«Οι ομογενείς μας συγκροτούν εκτός των συνόρων μας μια δεύτερη Ελλάδα. Μια Ελλάδα που προκόβει, μια Ελλάδα που ξεπερνά εμπόδια, μια Ελλάδα που ξεχωρίζει. Με όπλα την εργατικότητα, την αντοχή και τη δημιουργικότητα του Έλληνα. Είναι η απόδειξη ότι ο ομηρικός Οδυσσέας διαπερνά τους αιώνες, υπερβαίνοντας κάθε δοκιμασία που του θέτουν οι εποχές. Για να συνεχίζει, έτσι, νικηφόρα το ταξίδι του στον κόσμο, έχοντας πάντα στη σκέψη του την Ιθάκη του Γένους μας», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό του.


https://www.youtube.com/embed/GuTTSpmNXts

Δείτε επίσης