Πολιτική

Κυβέρνηση προς Τσιτσιπά: Να είναι διπλά προσεκτικός στη διατύπωση απόψεων

Όσα δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

tsitsipas

Τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας από τον Σεπτέμβρη και έπειτα αναμένεται να ανακοινώσει η κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα, καθώς όπως επισήμανε ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος «με την πανδημία δεν τελειώσαμε».

Ο Γιάννης Οικονομου πρόσθεσε πως: «Απαιτείται η μέγιστη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από όλους, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα, να περιοριστούν οι νοσηλείες και οι απώλειες». Αναφερόμενος στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού ο Γιάννης Οικονόμου υπενθύμισε ότι ισχύουν απολύτως τα όσα έχει θεσμοθετήσει η κυβέρνηση το προηγούμενο διάστημα τόσο για την υποχρεωτικότητα σε συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων αλλά και η πρόθεση της κυβέρνησης να μην ξανακλείσει η οικονομία.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τον εμβολιασμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι δεν συμμετείχε στην καμπάνια της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό αλλά και την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού χωρίς να λάβει κάποια αμοιβή και τόνισε:

«Πρόκειται για έναν ταλαντούχο αθλητή, ωστόσο για θέματα υγείας μπορούν να ενημερώνουν μόνο όσοι τα έχουν σπουδάσει και σε αυτούς πρέπει να ανατρέχουμε. Θα έλεγα ότι όσοι αποτελούν σημείο αναφοράς, θα πρέπει να είναι διπλά προσεκτικοί στη διατύπωση απόψεων».

Αναφορικά με τους αρνητές του εμβολίου


Δείτε επίσης