Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης: «Λυπούμαι που ο κ. Αποστολάκης έκανε πίσω με αυτόν τον τρόπο, έπρεπε να αντέχει την πίεση»

Γεωργιάδης-Διπλώματα-Ευρεσιτεχνίας

Σκληρή γλώσσα κατά του αντιπολιτευτικού αρχηγού Αλέξη Τσίπρα και του Ευάγγελου Αποστολάκη χρησιμοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Έχουμε την απόλυτη αποκάλυψη του πόσο χωρίς καμία ενσυναίσθηση και αγάπη προς τους συμπολίτες του φέρεται ο κύριος Τσίπρας. Ας υποθέσουμε ότι ό,τι έλεγε το προηγούμενο διάστημα για τη μη σωστή λειτουργία της Πολιτικής Προστασίας ήταν αληθή. Τι πιο φυσιολογικό να θέλει ο κ. Τσίπρας, ένας άνθρωπος ο οποίος ο ίδιος εμπιστεύεται, να αναλάβει τον κομβικό ρόλο ώστε να σώσει ζωές. Αν πράγματι το κίνητρο του κ. Τσίπρα δεν είναι η αντιπολίτευση αλλά ο πόνος του και η στεναχώρια του για τους συμπολίτες του, το πρώτο που θα έπρεπε να θέλει είναι εκεί να μπει ένα πρόσωπο που να μπορεί να διασώσει τις ζωές αυτές», ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Σύμφωνα με την κ. Γεωργιάδη, ο πρωθυπουργός επέλεξε για την κρίσιμη θέση του καινούργιου υπουργείου «έναν άνθρωπο που καριέρα με τιμή για την ελληνική πολιτεία. Το τεκμήριο του ανθρώπου αυτού είναι ότι αντέχει την πίεση ή να το βάζει στα πόδια με την πρώτη στρακαστρούκα; Λυπούμαι που ο κ. Αποστολάκης έκανε πίσω με αυτόν τον τρόπο».

«Δεν επιτρέπεται να το βάλει στα πόδια»


Δείτε επίσης