Πολιτική

Μητσοτάκης: Είναι πάρα πολύ δημιουργικό να βλέπουμε να αναπτύσσεται η δημιουργική επιχειρηματικότητα

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τις νέες και τους νέους Ελληνικών «start-up» που κατέκτησαν Πανευρωπαϊκά Βραβεία Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

mitsot_startups

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στις νέες και τους νέους Ελληνικών «start-up» που κατέκτησαν Πανευρωπαϊκά Βραβεία Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, με τους οποίους συναντήθηκε προ ημερών, στο Μέγαρο Μαξίμου είπε πως «μας κάνετε περήφανους ως χώρα».

Ο πρωθυπουργός εξήρε την σημασία της επιτυχίας των παιδιών και τόνισε ότι μπορεί όλα να ξεκινούν από μια ιδέα, όμως απαιτείται στενή συνεργασία και πάρα πολύ δουλειά για να φτάσει στο σημείο της υλοποίησης.

«Μια χαρά συνεργαζόμαστε όταν το θέλουμε και όταν αντιλαμβανόμαστε ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία μπορούμε να προχωρήσουμε κοινούς στόχους» ανέφερε συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Για εμάς είναι πάρα πολύ δημιουργικό να βλέπουμε ειδικά στα σχολεία μας να αναπτύσσεται η έννοια της δημιουργικής επιχειρηματικότητας. Έχω μιλήσει σε πολλές ομάδες νέων παιδιών που έχουν ασχοληθεί με αυτή τη διαδικασία. Μας κάνατε περήφανους ως χώρα».


Δείτε επίσης