Πολιτική

Επιβεβαιώνει τη Βραδυνή ο Ζάεφ: Όποτε υπήρχαν προκλήσεις, οι υπηρεσίες ασφαλείας έκαναν τη δουλειά τους επαγγελματικά

Τι λέει ο Ζόραν Ζάεφ για το δημοσίευμα της Βραδυνής της Κυριακής

zaev

Το δημοσίευμα της Βραδυνής της Κυριακής που αποκαλύπτει σχέδιο δολοφονίας του Ζόραν Ζάεφ, επιβεβαιώνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας λέγοντας πως «Όποτε υπήρχαν προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα, οι υπηρεσίες ασφαλείας έκαναν τη δουλειά τους εξαιρετικά επαγγελματικά και με επιτυχία».

Εμμέσως πλην σαφώς ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ επιβεβαίωσε την αποκάλυψη της Βραδυνής της Κυριακής για την ματαίωση απόπειρας κατά της ζωής του από τις ελληνικές αρχές, την περίοδο μετά την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών, και πριν την ψήφιση της αλλαγής της συνταγματικής ονομασίας της τότε π.Γ.Δ.Μ.


Ο κ. Ζάεφ σε σχόλιο του στην ιστοσελίδα speedynews.gr και στον αρχισυντάκτη Σπύρο Σιδέρη ο οποίος του ζήτησε να τοποθετηθεί για την αποκάλυψη της Βραδυνής, ανέφερε συγκεκριμένα: «Δεν θα σχολιάσω τέτοιες πληροφορίες ή ισχυρισμούς. Όποτε υπήρχαν προκλήσεις σε αυτόν τον τομέα, οι υπηρεσίες ασφαλείας έκαναν τη δουλειά τους εξαιρετικά επαγγελματικά και με επιτυχία. Δεν έχω κανένα επιπλέον σχόλιο για το θέμα».

Δείτε επίσης