Πολιτική

Συνάντηση Μπακογιάννη με Ιμάμογλου - «Η φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες είναι η μοναδική λύση» (pics)

Οι δήμαρχοι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η Αθήνα και η Κωνσταντινούπολη μπορούν να χτίσουν γέφυρες ειρήνης και να προχωρήσουν από κοινού στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν Ελλάδα και Τουρκία

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ EKREM IMAMOGLOU  (ΓIΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Συνάντηση ανάμεσα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα (21 Σεπτεμβρίου) στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας.

Οι δήμαρχοι εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η Αθήνα και η Κωνσταντινούπολη μπορούν να χτίσουν γέφυρες ειρήνης και να προχωρήσουν από κοινού στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν Ελλάδα και Τουρκία, αλλά και εκείνων που υπερβαίνουν τα σύνορα των δύο χωρών.

Ο κ. Μπακογιάννης υπογράμμισε ότι «τα προβλήματα λύνονται από κάτω προς τα πάνω. Άνθρωποι τα δημιουργούν και άνθρωποι τα λύνουν. Ακόμα και αν τα δημιουργούν οι κυβερνήσεις ή -για να είμαι ακριβής- τα καθεστώτα, μπορούν να τα λύσουν οι λαοί».


Δείτε επίσης