Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Γερουλάνος: «Θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα»

Συνεχίζει κανονικά στην κούρσα για την ηγεσία ο Γερουλάνος συλλέγοντας υπογραφές

186558242_4428961937131230_8326982014434917104_n

Συνεχίζει κανονικά την προσπάθεια συλλογής υπογραφών ούτως ώστε να κατοχυρώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ο Παύλος Γερουλάνος, μετά από την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Κυριακής με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Ήταν μία θεωρητική, διερευνητικά συζήτηση από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού», είπε ο Παύλος Γερουλάνος σε στενούς του συνεργάτες αμέσως μετά από την συνάντηση, προσθέτοντας ότι ο ίδιος ήταν πολύ συγκεκριμένος , ξεκαθαρίζοντας στον πρώην πρωθυπουργό ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του.

Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα


Συνάντηση που κράτησε μία ώρα είχε ο κ. Παπανδρέου, με τον Παύλο Γερουλάνο νωρίτερα στο γραφείο του στη Βουλή. Μετά τη συνάντηση ο κ. Γερουλάνος συνομίλησε με δημοσιογράφους λέγοντας πως, «θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες. Σήμερα δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα». Ενώ πρόσθεσε, ότι το διακύβευμα είναι η ενότητα της παράταξης.

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο του Παύλου Γερουλάνου με το οποίο καλεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την υποψηφιότητά του:Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε το Σάββατο το βράδυ ότι αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την ενότητα του χώρου του ΚΙΝΑΛ, με συναντήσεις με τους υποψηφίους για την ηγεσία του, μια κίνηση ΜΑΤ κατά τα πιστεύω πολλών εντός και εκτός πολιτικής σκηνής

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχει ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να δηλώσει την δική του υποψηφιότητα μετά από την ολοκλήρωση των συναντήσεων με τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος, ωστόσο, σύμφωνα με στελέχη του, δεν είναι ένα σενάριο που αποκλείεται ούτε ακόμη επιβεβαιώνεται δεν είναι μακριά από μία τέτοια απόφαση.

Δείτε επίσης