Πολιτική

Χριστοδουλάκης: Με τη λήξη της θητείας της Μέρκελ είναι ώρα να λήξει και η λιτότητα»

Με αιχμές περί πολιτικής λιτότητας που επιβλήθηκε στην Ευρώπη την προηγούμενη δεκαετία σχολίασε την επίσκεψη Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης

manolis-xristodoulakis

Με αιχμές περί πολιτικής λιτότητας που επιβλήθηκε στην Ευρώπη την προηγούμενη δεκαετία σχολίασε την επίσκεψη Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα καθώς και τις κοινές της δηλώσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη , ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Το «στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα» της κας Μέρκελ το πλήρωσε ο ελληνικός λαός με βαρύ τίμημα» ανέφερε ο κ. Χριστοδουλάκης και πρόσθεσε:

«Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, θα έπρεπε επιτέλους να αναγνωρίσει τις ευθύνες του κόμματος του, τόσο για το πώς φτάσαμε στην κρίση, όσο και για τις λαϊκίστικες συμπεριφορές και τα «Ζάππεια», την ώρα που το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόταν μόνο του να κρατήσει τη χώρα όρθια.

»Μαζί με τη λήξη της θητείας της κας Μέρκελ, είναι ώρα να λήξει και η συντηρητική πολιτική της διαρκούς λιτότητας στην Ευρώπη, είναι ώρα για μία άλλη εποχή για την Ευρωπαϊκή Ένωση».


https://twitter.com/kinimallagis/status/1454036426551660544

Δείτε επίσης