Πολιτική

Γεραπετρίτης: «Άδικη τιμωρία για τους εμβολιασμένους η κλειστή αγορά και κοινωνία»

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης έκανε νέα έκκληση προς τους ανεμβολίαστους αφού σημείωσε ότι μόνο έτσι θα απαλλαγούμε από την πανδημία.

gerapetritis_delphi

Με «όπλα», αφενός την ενίσχυση του συστήματος υγείας «με περαιτέρω αύξηση των διαθέσιμων κλινών εντατικής θεραπείας και ένταξη στο σύστημα ιδιωτικών κλινικών και ιδιωτών ιατρών», αφετέρου τη χρήση σε μεγάλη έκταση των τεστ, αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη νέα έξαρση της πανδημίας, σύμφωνα με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη.

«Θα συνεχίσουμε να επαγρυπνούμε και να παρεμβαίνουμε προσαρμοσμένα ανά περίπτωση», είναι το μήνυμα του υπουργού μέσω της Real News, εντούτοις, διευκρινίζει ότι «δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να επανέλθουν οριζόντιες απαγορεύσεις, διότι κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την παροχή του εμβολίου ως καθολικού αγαθού».

Επίσης, επισημαίνει: «Κλειστή αγορά και κοινωνία συνιστά άδικη τιμωρία για όσους εμβολιάστηκαν και προστατεύτηκαν, ενώ εγκυμονεί κινδύνους και για την οικονομία. Πρέπει, επιτέλους, να ξεφύγουμε από την αυτοκαταστροφή της άρνησης και να κατανοήσουμε ότι ο μόνος τρόπος να απαλλαγούμε οριστικά από τη μέγγενη της πανδημίας είναι το εμβόλιο».

Το κυβερνητικό καλάθι για τα Χριστούγεννα


Δείτε επίσης