Πολιτική

Στην Αρχαία Ολυμπία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σύσκεψη για τις φωτιές και εγκαίνια με Microsoft

mitsotakis

Στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός προεδρεύει σε σύσκεψη στο δημαρχείο, με θέμα την εφαρμογή των μέτρων αποκατάστασης της πληγείσας από τις φωτιές περιοχής.

Ο πρωθυπουργός θα εγκαινιάσει το έργο της ψηφιακής αναβίωσης της Αρχαίας Ολυμπίας με τίτλο «Αρχαία Ολυμπία: Κοινός Τόπος», που αποτελεί το αποτέλεσμα της συνεργασίας του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της Microsoft.

Στη σύσκεψη λαμβάνουν μέρος ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Χρήστος Τριαντόπουλος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.

Επιπλέον, συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, βουλευτές, αντιδήμαρχοι, καθώς και στελέχη της περιφέρειας και του δήμου.

Δείτε επίσης