Πολιτική

Μ. Γκάγκα: Δεν σκεφτόμαστε νέα μέτρα, προσοχή στις επαφές!

mina-gkagka

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει στη λήψη επιπλέον μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Live News, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας μίλησε για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων και την πορεία της πανδημίας.

Χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «Δεν σκεφτόμαστε για νέα μέτρα. Γενικά πρέπει να προσέξουμε αυτό τον καιρό που έχουμε πάρα πολλά κρούσματα, να προσέξουμε τις επαφές μας. Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, αλλά με έμφαση στους ανεμβολίαστους γιατί κολλάνε περισσότερο και αρρωσταίνουν περισσότερο πολύ περισσότερο».

«Μπορεί να το συζητήσουμε αλλά ακόμα δεν υπάρχουν τέτοια μέτρα», ανέφερε για τις αλλαγές στο ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων.

«Αυτό που έχουμε δει οι επαφές που κυρίως οδηγούν σε κρούσματα. Είναι οι επαφές χωρίς μέτρα. Όταν φοράμε τη μάσκα, τηρούμε τα μέτρα και δεν συγχρωτιζόμαστε τα κρούσματα είναι λίγα», τόνισε για τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων.

Και πρόσθεσε «τα κρούσματα είναι από επαφές χωρίς προσοχή. Είναι σημαντικό σε χώρους εστίασης, να είμαστε εμβολιασμένοι».

Η Μίνα Γκάγκα και οι απλές οδηγίες


Δείτε επίσης