Πολιτική

Μαξίμου: Η Ρ. Χρηστίδου να ζητήσει δημόσια συγνώμη – Ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου

ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÙÈÕÐÏÕÑÃÏÕ ÁË. ÔÓÉÐÑÁ ÓÔÏ ÃÁËÁÔÓÉ (EUROKNISSI/ ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Το γραφείο Τύπου τού πρωθυπουργού, απευθύνηθηκε στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραλία Χρηστίδου, καλώντας την να ζητήσει συγγνώμη για ανάρτηση με ψευδές περιεχόμενο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως αναφέρει το Μαξίμου, η κυρία Χρηστίδου σε ανάρτησή της στα social media παρουσίασε επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέτσοβο ως χθεσινή, ενώ αυτή είχε πραγματοποιηθεί το 2019.

«Ύστερα από την κατακραυγή αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Είναι ανεπίτρεπτο μέλη του Κοινοβουλίου να λειτουργούν ως troll του διαδικτύου δημιουργώντας fake news», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει πως η κ. Χρηστίδου «οφείλει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη» ενώ τα βέλη της κυβέρνησης στρέφονται και κατά του κ. Τσίπρα. Κλείνοντας η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου τού πρωθυπουργού σημειώνει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως «όσο επιμένει να μην αποδοκιμάζει τέτοιες ενέργειες επιβεβαιώνει ότι βουλευτές και κάποιοι πρώην υπουργοί του βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία».

Η ανάρτηση της Ραλλίας Χρηστίδου που «κατέβηκε»

Δείτε επίσης