Πολιτική

Υπερδεκαπλάσια ραντεβού για εμβολιασμό μετά τα μέτρα

emboliastika_kentra
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Σε κρίσιμες ώρες απαιτούνται δύσκολες και γενναίες αποφάσεις για το δημόσιο συμφέρον», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τη στιγμή που ο κορωνοϊός εξαπλώνεται στη χώρα και ο εμβολιασμός των πολιτών άνω των 60 έγινε υποχρεωτικός, τα νέα ραντεβού υπερδεκαπλασιάστηκαν, όπως ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Όπως διευκρίνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η σημαντική αύξηση των ραντεβού έγινε μετά την ανακοίνωση των μέτρων, ενώ ανέφερε ότι είναι σημαντική και η τρίτη δόση, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει να συντομεύσει το διάστημα μεταξύ δεύτερης και τρίτης.

«Το μέτρο δεν έχει ούτε τιμωρητικό ούτε πολύ περισσότερο εισπρακτικό χαρακτήρα», τόνισε o ίδιος

«Στόχος μας είναι να εμβολιαστούν οι συμπολίτες μας ώστε και οι ίδιοι να θωρακιστούν και να προστατευθεί η δημόσια υγεία», είπε και τόνισε πως «πρόκειται για ένα αντίτιμο υγείας προκειμένου να δοθεί μια έσχατη ώθηση στους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών να λάβουν τη σωστή απόφαση».

«Σε κρίσιμες ώρες απαιτούνται δύσκολες και γενναίες αποφάσεις για το δημόσιο συμφέρον», υπογράμμισε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η κυβέρνηση μετατρέπει το οικονομικό πλεονέκτημα σε κοινωνικό κεκτημένο. Το όφελος από την ανάπτυξη μεταφέρεται απευθείας στην κοινωνία και σε κείνους που χρειάζονται υποστήριξη αλλά και ως ηθική επιβράβευση στους υγειονομικούς» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Δείτε επίσης