Πολιτική

A. Γεωργιάδης για «Θεματοφύλακες»: Eξελίσσονται σε τρομοκρατική οργάνωση

adonis-3

O Άδωνις Γεωργιάδης και αναφέρθηκε στο απιστευτο περιστατικό των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» στην Πιερία.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε την επίθεση και αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία, και δήλωσε για τους «Θεματοφύλακες» ότι είναι διαφορετικό να βλέπεις κάποιους να φτιάχνουν στολές και αυτοκόλλητα, που είναι προφανώς γελοίο αλλά όχι ποινικό αδίκημα και είναι άλλο να έχουν όπλα και να προχωρούν σε απαγωγές.

Ενλω συνέχισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: «Αυτό τους αναβιβάζει σε επίπεδο σχεδόν τρομοκρατικής οργάνωσης», σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης και διεμήνυσε πως όποιος τολμήσει να παραβιάσει τους νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας θα υποστεί και τις συνέπειες των πράξεών του.

Για την εκλογή Ανδρουλάκη: «Αν ήμουν ο κ. Τσίπρας θα ανησυχούσα αρκετά»


Ο υπουργός εκτίμησε πως η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ θα μπορούσε να οδηγήσει σε αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και δήλωσε ότι «εγώ αν ήμουν ο κ. Τσίπρας θα ανησυχούσα αρκετά».

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε τη δυναμική που φαίνεται να έχει στην Κρήτη ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ένα νησί στο οποίο η ΝΔ ούτως ή άλλως δεν έχει μεγάλη δύναμη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ «σε μεγάλο βαθμό βάσισε την πολιτική του κυριαρχία από το 2021 έως σήμερα στην Κρήτη».

Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «κωμωδία» τα περί αποστολής ψηφοφόρων από τη ΝΔ στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι προσωπικά πιστεύει πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε ψηφοφόρους.

Σε ό,τι αφορά πιθανές κυβερνητικές συνεργασίες ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι η ΝΔ θα κατέβει στις εκλογές του 2023 με ατζέντα αυτοδυναμίας. «Δεν θα έχουμε κυβέρνηση την πρώτη Κυριακή, θα έχουμε τη δεύτερη φορά. Δεν χάλασε ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης