Πολιτική

Επίσκεψη Τ. Θεοδωρικάκου στα ΜΑΤ - «Όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας»

Επίσκεψη Τ. Θεοδωρικάκου στα ΜΑΤ - «Όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνεχάρη το προσωπικό των ΥΑΤ και ΥΜΕΤ για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους

«Είστε τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας», τόνισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, στους αστυνομικούς των ΥΑΤ και ΥΜΕΤ, σε σημερινή επίσκεψή του με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχήθηκε στους άνδρες και στις γυναίκες που υπηρετούν στην ΥΑΤ και στην YMET καλές γιορτές και τους συνεχάρη «για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους», αλλά δεν παρέλειψε να καλέσει όσους είναι ανεμβολίαστοι κατά της Covid-19 να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους.

«Υπηρετείτε σε μια κρίσιμη μονάδα με καθοριστικό ρόλο σε ειδικές δράσεις προστασίας του κράτους και της Δημοκρατίας μας. Η συμβολή σας στη διατήρηση της τάξης και στην τήρηση των νόμων είναι καθοριστική. Είστε τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας και όλοι οφείλουν να σέβονται τον ρόλο σας» τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στην πορεία, ο κ. Θεοδωρικάκος είχε εκτενή συζήτηση για θέματα που απασχολούν τις δύο αυτές μονάδες της Αστυνομίας, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αντάλλαξε μαζί τους ευχές για τα Χριστούγεννα.

Δείτε επίσης