Πολιτική

Κρητικά Κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη

IMGL2586-2-1000x725

«Αποτελείτε τους θεματοφύλακες της παράδοσης και της ιστορίας μας» τόνισε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Με μαντινάδες, χορούς και παραδοσιακά κάλαντα της Κρήτης ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης. Ο Περιφερειάρχης υποδέχτηκε θερμά τα μέλη του Ομίλου και τον Πρόεδρό τους Γ. Πετράκη, ευχαριστώντας τους για τη συμβολή και την συνεισφορά τους στην παράδοση, αλλά και σε εκδηλώσεις όπως αυτή που συνδιοργανώθηκε στο Ηρώδειο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κάκωσης Νωτιαίου Μυελού.

«Η προσφορά σας στην παράδοση, αλλά και στην κοινωνία είναι σημαντική και σας συγχαίρω. Η συγκίνησή μου είναι ιδιαίτερη σήμερα καθώς βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που κατάγονται από το ίδιο νησί με τους γονείς μου. Σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς αποτελείτε τους θεματοφύλακες της παράδοσής μας. Θα είμαστε δίπλα σας σε κάθε προσπάθεια που θα έχει πολιτιστικό και κοινωνικό πρόσημο. Ενωμένοι όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα, μια καλύτερη Αττική. Χρόνια σας πολλά».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ομίλου Γ. Πετράκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη μέχρι τώρα συμβολή του στην κοινωνία, τον πολιτισμό και την Αυτοδιοίκηση και του αφιέρωσε μια κρητική μαντινάδα: «Δύσκολο είναι το έργο σου και το κατέχουν ούλοι μα πετυχαίνεις πάντοτε το στόχο σου Πατούλη»!

Δείτε επίσης