Πολιτική

Επίσκεψη Κ. Σακελλαροπούλου στην Προεδρική Φρουρά για την κοπή της πίτας (pics)

Επίσκεψη Κ. Σακελλαροπούλου στην Προεδρική Φρουρά για την κοπή της πίτας (pics)

«Η ευθύνη που επωμίζεστε υπηρετώντας στην Προεδρική Φρουρά είναι μεγάλη, προκαλώντας τον θαυμασμό όλων μας», τόνισε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Την Προεδρική Φρουρά επισκέφτηκε σήμερα, Πρωτοχρονιά, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για την κοπή της βασιλόπιτας.

Κατά την επίσκεψή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε: «Με χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η τιμή και η ευθύνη που επωμίζεστε υπηρετώντας στην Προεδρική Φρουρά είναι μεγάλη και ο τρόπος που εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας υποδειγματικός, προκαλώντας την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων μας».

Απευθυνόμενη στους Εύζωνες και τα στελέχη της Φρουράς, τόνισε: «Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Ελπίζω όμως ότι φέτος θα επιστρέψουμε, επιτέλους, στην κανονικότητα. Όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, η τήρηση των μέτρων και ιδίως ο μαζικός εμβολιασμός είναι μονόδρομος για την ελευθερία μας.

Εύχομαι ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2022, με υγεία και δύναμη. Θερμές ευχές προς τις οικογένειες και τους οικείους σας».

Σημειώνεται ότι πριν την επίσκεψή της στην Προεδρική Φρουρά, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε μέρος στη Δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών.
Δείτε επίσης