Πολιτική

Στον Άγιο Ευστράτιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (pics)

ΤΕΛΕΤΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με κατοίκους

Στον Άγιο Ευστράτιο βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εκκλησιασμό των Θεοφανείων, ενώ θα μεταβεί και στη Λήμνο.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με κατοίκους. Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται στη Λήμνο, όπου θα τον υποδεχτεί ο δήμαρχος του νησιού και στη συνέχεια θα συναντήσει τους νησιώτες.

Επίσης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Οινοποιείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου προκειμένου να συζητήσει με τους επαγγελματίες ενώ στη συνέχεια αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παρευρεθεί στην Γαύδο, με σκοπό να παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων που έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί σε ένα από τα λιμάνια του νοτιότερου άκρου της Ευρώπης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αμέσως μετά τον αγιασμό θα ανακηρυχθεί σε ειδική εκδήλωση από την Δήμαρχο της Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, επίτιμος δημότης του νησιού, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφτεί το μόνιμο Σταθμό της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος GVD1, που είναι εγκατεστημένος στο νησί και αποτελεί μέρος του Δορυφορικού Σταθμού του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Δείτε επίσης