Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης από Άγιο Ευστράτιο: H Πολιτεία έχει χρέος να στηρίζει τα ακριτικά νησιά (pics)

Κ. Μητσοτάκης από Άγιο Ευστράτιο: H Πολιτεία έχει χρέος να στηρίζει τα ακριτικά νησιά (pics)

Ο πρωθυπουργός απηύθυνε νέο κάλεσμα στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να κάνουν το βήμα και να κλείσουν το ραντεβού τους

Στην τελετή Αγιασμού των Υδάτων στον Άγιο Ευστράτιο έδωσε το «παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δήλωσε ότι η Πολιτεία έχει χρέος να στηρίζει τα ακριτικά νησιά, ενώ έκανε λόγο για μια σημαντική ημέρα για την Ορθοδοξία.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός τόνισε: «Το πραγματικό νόημα είναι η αλήθεια που σώζει και είναι περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, καθώς η χώρα δοκιμάζεται από την επέλαση της "Όμικρον". Η προστασία της ζωή αποκτά ξεχωριστή σημασία».

Παράλληλα απηύθυνε νέο κάλεσμα στους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να κάνουν το βήμα και να κλείσουν το ραντεβού τους για να εμβολιαστούν.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεος Γ', ενώ μετά από αυτή, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τη δήμαρχο του νησιού.

Προηγουμένως συνομίλησε με πολίτες και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα πλοίων που βρίσκονται στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου.

Νωρίς το μεσημέρι ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται στη Λήμνο, όπου θα τον υποδεχτεί ο δήμαρχος του νησιού και στη συνέχεια θα συναντήσει τους νησιώτες.

Επίσης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Οινοποιείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου προκειμένου να συζητήσει με τους επαγγελματίες ενώ στη συνέχεια αναμένεται να βρεθεί στις εγκαταστάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας.
Δείτε επίσης