Πολιτική

Θ. Πλεύρης για Π. Πολάκη: Αν θέλει να αντιπαρατεθεί με μένα, να αφήσει απ' έξω τη μητέρα του

Θ. Πλεύρης για Π. Πολάκη: Αν θέλει να αντιπαρατεθεί με μένα, να αφήσει απ\' έξω τη μητέρα του

Πως άρχισε η αντιπαράθεση

Στον Παύλο Πολάκη απάντησε ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος τόνισε ότι αν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί του, να αφήσει απ’ έξω τη μητέρα του.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας απάντησε μέσω Twitter στο Π. Πολάκη, έπειτα από την επίθεση που του έκανε, με αφορμή την αναμονή της 83χρονης μητέρας του για μοριακό τεστ.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης γράφει ότι η μητέρα δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση, ακόμα και αν ο γιος της το επιδιώκει και τη χρησιμοποιεί, ευχόμενος «οι εξετάσεις να είναι καλές».


https://twitter.com/thanosplevris/status/1479730380181753856?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7

Η ανάρτηση Πολάκη κατά Πλεύρη

O Παύλος Πολάκης είχε επιτεθεί στον υπουργό Υγείας τονίζοντας ότι: «από το νοσοκομείο της λένε πως εστειλες στις 31/12/2021 μια απόφαση με την υπογραφή σου που λέει πως ΜΟΝΟ όσοι είναι για εισαγωγή θα κάνουν μοριακό τεστ στα νοσοκομείο!! Οι άλλοι πρέπει να πανε να κάνουν στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ. Μόνο που τα ιδιωτικά κέντρα ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!» Μάλιστα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον υπουργό Υγείας να πίσω την συγκεκριμένη εγκύκλιο και πρόσθεσε «αλλιώς ,ΕΛΕΕΙΝΕ ,δεν θα υπάρχει μέρος στην Ελλάδα να σταθείς για οτιδήποτε συμβεί σε αυτούς τους ασθενείς από την καθυστέρηση της διάγνωσης!!!!!».

Δείτε επίσης