Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης: Με ευθύνη Τσίπρα η τοξικότητα Πολάκη διαχέεται στην κοινωνία

georgiadis

«Αν σε μια κοινωνία αφήσεις αχαλίνωτο τον βόθρο, στο τέλος μολύνει και το καθαρό νερό»

Στην αντιπαράθεση του Θάνου Πλεύρη με τον Παύλο Πολάκη αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «έχει αφήσει τη μάνα του χωρίς τρίτη δόση και βρίζει εμάς», ενώ επανέλαβε ότι με ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα αυτή η τοξικότητα διαχέεται στην ελληνική κοινωνία.

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι το συμβάν πρέπει να απασχολήσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν σε μια κοινωνία αφήσεις αχαλίνωτο τον βόθρο, στο τέλος μολύνει και το καθαρό νερό.

Παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προανήγγειλε εξαιρετικά στοχευμένα και λελογισμένα τα μέτρα για τη στήριξη επιχειρήσεων που επλήγησαν πάνω από το μέσο όρο λόγω της «Όμικρον».

Όπως τόνισε, υπάρχουν κλάδοι με μείωση τζίρου πάνω από 50% που θα στηριχθούν και μέσω του ΕΣΠΑ και μέσω του κρατικού προϋπολογισμού.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι «δεν πάμε σε ένα νέο γενικό μπαράζ στήριξης» καθώς το 2022 είναι ένα έτος που πρέπει να «μαζευτεί» το έλλειμμα άρα και η διαχείριση των οικονομικών να είναι σωστή.

Δείτε επίσης