Πολιτική

Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση δεν παρέχει ασφάλεια σε κανένα επίπεδο στους πολίτες

Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση δεν παρέχει ασφάλεια σε κανένα επίπεδο στους πολίτες

Μομφή κατά της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς καταλόγισε ο Πάνος Σκουρλέτης

Την κυβέρνηση ότι δεν παρέχει καμία ασφάλεια σε κανένα επίπεδο στους πολίτες κατηγόρησε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το κόμμα του.

Ειδικότερα, δήλωσε: «Δεν γίνεται μομφή στη κυβέρνηση μόνο για τη διαχείριση της κακοκαιρίας. Γίνεται μομφή για την απαράδεκτη εγκληματική διαχείριση της πανδημίας. Μομφή για το πώς διαχειρίζεται την κρίση της ακρίβειας, οδηγώντας σε χρεοκοπία επιχειρήσεις και νοικοκυριά, γιατί ιδιωτικοποιεί τα δίκτυα της ενέργειας, γιατί αφήνει τις τράπεζες να καλούν καθαρίστριες με 30 χρόνια εργασίας και να τους λένε να δουλέψουν με 190 ευρώ. Μομφή γιατί οι επιχειρήσεις μπορούν να απολύουν χωρίς αιτιολογία».

Ενώ πρόσθεσε: «Η κατάσταση απαιτεί από κάθε πολιτική δύναμη να αρθεί στο ύψος που της αναλογεί. Είναι μια πρόταση δημοκρατικής διεξόδου και δεν χωράνε αποστάσεις. Να λες 'ναι' στην πρόταση και να αρνείσαι τα επακόλουθα της».

«Να φύγετε κύριοι της ΝΔ γιατί καταστρέφετε τη χώρα. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να αναλάβετε την πολιτική σας ευθύνη και να προκηρύξετε εδώ και τώρα εκλογές», κατέληξε.

Δείτε επίσης