Πολιτική

Γ. Οικονόμου: Κίνηση χωρίς ουσία και αντίκρισμα η πρόταση μομφής

Γ. Οικονόμου: Κίνηση χωρίς ουσία και αντίκρισμα η πρόταση μομφής

Η πρόταση ήταν «πυροτέχνημα με στόχο την άμυνα έναντι του εσωκομματικού και του εξωκομματικού ανταγωνισμού»

Ως «κίνηση χωρίς ουσία και αντίκρισμα», χαρακτήρισε τη μομφή του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι αυτή ήταν «χωρίς μορφή».

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η πρόταση ήταν «πυροτέχνημα με στόχο να αμυνθεί έναντι του εσωκομματικού και του εξωκομματικού ανταγωνισμού», που απειλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα.

Την ίδια ώρα, ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε ψήφο εμπιστοσύνης προς την ελληνική οικονομία την απόφαση του κολοσσού, όπως είπε, χαρακτηριστικά, της JP Morgan να επιλέξει την Ελλάδα ως επενδυτικό προορισμό, ενώ υπογράμμισε την δέσμευση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Αμερικανικής τράπεζας για τον καταρτισμό και άλλων σημαντικών επενδυτικών σχεδίων στην χώρα μας.

Αναφορικά με το μέτωπο της πανδημίας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι καταγράφεται τάση σταθεροποίησης των κρουσμάτων, ωστόσο, όπως διευκρίνισε, η πίεση στο ΕΣΥ παραμένει, εξ ου και επανέλαβε πως όσοι πολίτες δεν έχουν ακόμη αποφασίσει να εμβολιαστούν εκθέτουν εαυτούς σε ανυπολόγιστο κίνδυνο επιβεβαιώνοντας πως η κυβέρνηση σταθερά προσανατολίζεται στην ενίσχυση των εμβολιασμών, τόσο σε ό,τι αφορά στην α' δόση, όσο και σε ό,τι αφορά στην αναμνηστική.

Δείτε επίσης