Πολιτική

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Εκλογές στο τέλος της 4ετίας

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Τη διαβεβαίωση πως «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», ανέφερε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος.

«Η Μακεδονία αλλάζει, η Βόρεια Ελλάδα αλλάζει, και αλλάζει με έργα, όχι με λόγια», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Υπογράμμισε δε ότι αυτό πραγματοποιείται «σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια και τις δημοτικές αρχές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργο Καραγιάννη
Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην ανάκαμψη που λαμβάνει σάρκα και οστά και στη Βόρεια Ελλάδα, τόνισε:

«Βγαίνουμε πια σε εργοτάξια. Δεν μας παρουσιάζονται απλά μακέτες και σχέδια. Και όλα τα σημαντικά έργα για τα οποία είχα δεσμευτεί, προεκλογικά, αλλά και την πρώτη φορά που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη, στην 1η Διεθνή Έκθεση του 2019, υλοποιούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς».

Επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών (ΕΣΔι) και στο Κέντρο Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου (ΚΔΕΟΔ/CIEEL), Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022.
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ/EUROKINISSI)

Δείτε επίσης