Πολιτική

Αδ. Γεωργιάδης για το σχόλιο με τα «τσίγγινα σωβρακάκια»: Χυδαίο και ομοφοβικό

adonis

Το περιστατικό με τα «τσίγγινα σωβρακάκια» και το σόου του Παύλου Πολάκη σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε: «Ο κ. Πολάκης όταν καθόμουν την Κυριακή στη Βουλή, μου χτυπάει την πλάτη, και μου λέει “Την Τρίτη θα έρθω να μιλήσω στον αναπτυξιακό για τη Novartis και να φοράς τσίγγινο σωβρακάκι”.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόσθεσε για το συμβάν: «Πήγε προχθές το βράδυ ο Πολάκης στο Kontra στην κ. Γιάμαλη και είπε “εγώ δεν είπα ποτέ για τσίγγινο σωβρακάκι, είπα για τσίγγινο κράνος”. Είναι απαίσιο, χυδαίο, ομοφοβικό, σεξιστικό. Πάμε λοιπόν Δευτέρα, ανεβαίνει ο Πολάκης στο βήμα και κάνει ένα παραλήρημα. Εγώ δεν δίνω σημασία, σχεδόν γελάω. Αν δείτε το βίντεο, ακούγομαι να λέω “άστον να τα πει”. Εν πάση περιπτώσει ο κ. Αθανασίου εφάρμοσε τον κανονικό. Δεν παρανόμησε ο κ. Αθανασίου».

Παράλληλα, ζήτησε «να πάρει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Novartis και τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που κατηγορήθηκαν όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος».

Ζήτησε, επίσης, να τοποθετηθεί ο κύριος Ανδρουλάκης για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη γιατί είναι πλέον Πρόεδρος όλου του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί να κρύβεται διά της απουσίας του.

Τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει παραλήρημα με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του για την Novartis και μάλιστα με χθεσινή ανακοίνωση του, αμφισβήτησε το Βούλευμα της Οικονομικής Εισαγγελίας, κάτι που δεν έκανε με τους υπόλοιπους πολιτικούς που είχαν κατηγορηθεί.

Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι η Πράξη Αρχειοθέτησης είναι έπος για τον ίδιο και επανέλαβε ότι ετοιμάζει αγωγές γιατί πριν γίνει Υπουργός ήταν επιχειρηματίας. Είχε τρεις εταιρίες και διαχειριζόταν διάφορα ποσά τα όποια είχε δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του και μάλιστα επί Σύριζα είχε επαινεθεί για το Πόθεν Έσχες του.

Δείτε επίσης