Πολιτική

Τι απαντά ο Γ. Κύρτσος για τη διαγραφή του από τη ΝΔ

Αλλεπάληλα tweet - απαντήσεις ανήρτησε ο Γιώργος Κύρτσος λίγο μετά την διαγραφή του απο τη ΝΔ

kyrtsos-1

«Λυτρωτική» χαρακτηρίζει τη διαγραφή του από το κυβερνών κόμμα ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, κάνοντας ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη & παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis, διώξεις δημοσιογράφων,Τουλουπάκη. «Απάντησαν» με διαγραφή μου.

«Ο Μαρινάκης μου ανακοίνωσε τη διαγραφή μου ο Μητσοτάκης δεν βρήκε το κουράγιο. Είναι άλλωστε στον «Όλυμπο» του Μαξίμου με καλή παρέα. Με τον κρυπτόμενο-δοξαζόμενο συγγενή του,τον συγγενή της ΓΕΚ-Τέρνα και άλλους κορυφαίους. Τον ευχαριστώ πάντως για την πολιτική μου λύτρωση» αναφέρει ο Γιώργος Κύρτσος.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κύρτσος χαρακτήρισε το κόμμα αυταρχικό και το σύγκρινε με τη διαγραφή του από το ΚΚΕ, του οποίου υπήρξε μέλος το 1997.

«Δύο διαγραφές στη ζωή μου. Το 1977 από ΚΚΕ. Το 2022 από ΝΔ. Το ΚΚΕ έψαξε το θέμα, έστειλε τον Αμπατιέλο στο Λονδίνο να συζητήσουμε, παρουσίασε σκεπτικό. Στη ΝΔ αποφάσισε ο Μητσοτάκης, δεν υπήρξε συζήτηση,ούτε σκεπτικό. Η φιλελεύθερη ΝΔ πιο αυταρχική από το ΚΚΕ της δεκαετίας του 70».


Δείτε επίσης