Πολιτική

Στη Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο του μακαριστού μητροπολίτου Γλυφάδας Παύλου ο Γ. Πατούλης

«Τιμούμε τη μνήμη του μακαριστού ποιμενάρχη» τόνισε ο Γιώργος Πατούλης

patoulis

Σε κλίμα συγκίνησης τελέσθηκε σήμερα στον ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας, το ιερό μνημόσυνο του μακαριστού μητροπολίτη Γλυφάδας Παύλου. Νωρίτερα προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στην οποία προεξήρχε ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Αντώνιος, ενώ ακολούθησε γεύμα στο κέντρο ενοριακής διακονίας.

Στο μνημόσυνο παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σ. Βούλτεψη, οι Βουλευτές της ΝΔ Α. Καραμανλή και Β. Σπανάκης, ο διοικητής του Αγίου Όρους Αθανάσιος Μαρτίνος, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλλος, ο αναπληρωτής διοικητής του “Ασκληπιείου” Βούλας και πρ. Αντιδήμαρχος Γλυφάδας Αιμ. Βουγιουκλάκης, ιερείς, πιστοί και εκπρόσωποι φορέων.

Με αφορμή τη τέλεση του μνημόσυνου, ο Περιφερειάρχης Αττικής αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Μακαριστού το οποίο, όπως τόνισε, αποτέλεσε παρακαταθήκη για το νέο μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Αντώνιο που συνεχίζει επάξια το φιλανθρωπικό και χριστιανικό έργο του προκατόχου του.

«Τιμούμε σήμερα τη μνήμη του μακαριστού ποιμενάρχη ο οποίος με το έργο του άφησε τη σφραγίδα του στη Μητρόπολη Γλυφάδας. Ως Περιφερειάρχης Αττικής θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο σημαντικό έργο που συνεχίζεται από το νέο Μητροπολίτη Αντώνιο. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην υλοποίηση του σημαντικού πνευματικού έργου τους προς όφελος των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη και της ενίσχυσης του έργου της Εκκλησίας μας».

Δείτε επίσης