Πολιτική

Ν. Ανδρουλάκης: «Σήμερα είναι η πιο σκοτεινή επέτειος στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας»

«Η χούντα των συνταγματαρχών οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου αλλά και στην αιματοβαμμένη καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου», τόνισε ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ

Ν. Ανδρουλάκης: «Σήμερα είναι η πιο σκοτεινή επέτειος στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

«Ο αγώνας για μια ποιοτική δημοκρατία, μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και κράτους δικαίου είναι διαρκής», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στο μήνυμά του για τη συμπλήρωση 55 χρόνων από τη χούντα των συνταγματαρχών.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρει πως πρόκειται για την πιο σκοτεινή επέτειο στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας, με επτά χρόνια βασανιστηρίων, εξορίας, λογοκρισίας και καταπίεσης για τον ελληνικό λαό.

«Η χούντα των συνταγματαρχών οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου, που τις συνέπειες της βιώνει ακόμη ο ελληνισμός, αλλά και στην αιματοβαμμένη καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου», επισημαίνει ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

Ολόκληρο του μήνυμα του κ. Ανδρουλάκη:

«Σήμερα είναι η πιο σκοτεινή επέτειος στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας.

Επτά χρόνια βασανιστηρίων , εξορίας, λογοκρισίας και καταπίεσης για τον ελληνικό λαό.

Η χούντα των συνταγματαρχών οδήγησε στην τραγωδία της Κύπρου, που τις συνέπειες της βιώνει ακόμη ο ελληνισμός, αλλά και στην αιματοβαμμένη καταστολή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Ο αγώνας για μια ποιοτική δημοκρατία, μια κοινωνία ίσων ευκαιριών και κράτους δικαίου είναι διαρκής.

Οι αγώνες του λαού μας για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία είναι εγγεγραμμένοι βαθιά στο πολιτικό DNA της παράταξής μας».

Δείτε επίσης