Πολιτική

Στo Μουσείο της Ακρόπολης με τον Βασιλιά και την Βασίλισσα των Βέλγων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Νωρίτερα ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους στο Σούνιο και στον Θορικό Λαυρεωτικής

Στo Μουσείο της Ακρόπολης με τον Βασιλιά και την Βασίλισσα των Βέλγων η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο κύριος Παύλος Κοτσώνης παρακολούθησαν στο Μουσείο της Ακρόπολης το ρεσιτάλ κουαρτέτου της Εθνικής Ορχήστρας του Βελγίου και στη συνέχεια παρευρέθηκαν σε δεξίωση, που παρέθεσαν προς τιμήν τους ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα των Βέλγων.

Νωρίτερα σήμερα, ο βασιλιάς Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους στο Σούνιο και στον Θορικό Λαυρεωτικής.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά επίσκεψη στο Κέντρο Ένταξης Προσφύγων και Αιτούντων Ασυλο Adama. Aκολούθησε σύντομη επίσκεψη στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, όπου το ζευγάρι ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο.

Το βασιλικό ζευγάρι πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, την πρώτη ύστερα από 21 χρόνια. Χθες, το ζεύγος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, Μαρέβα, ενώ το βράδυ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέθεσε δείπνο προς τιμήν τους.

Δείτε επίσης