Πολιτική

Συμμετοχή Μ. Βαρβιτσιώτη στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Νεολαίας

Ο κ. Βαρβιτσιώτης θα συνομιλήσει με νέους και νέες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για τη θέση της Ελλάδας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι

Συμμετοχή Μ. Βαρβιτσιώτη στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Νεολαίας
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Στις Ευρωπαϊκές Ημέρες Νεολαίας, που συνδιοργανώνουν το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θα συμμετάσχει την Κυριακή 8 Μαΐου ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης και την ανακήρυξη του 2022 ως Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα έχει ως θέμα την απασχόληση και την επιχειρηματικότητα και θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 16:30.

Ειδικότερα, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα συνομιλήσει με νέους και νέες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και για τη θέση της Ελλάδας στο σύγχρονο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Στο επίκεντρο του ανοιχτού διαλόγου που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού και των νέων θα βρεθεί και η Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, που ολοκληρώνεται την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 9 Μαΐου. Ο κ. Βαρβιτσιώτης, ως επικεφαλής του Εθνικού Διαλόγου για τη Διάσκεψη, θα τους ενημερώσει για τα συμπεράσματα της Διάσκεψης, ενώ θα συζητήσουν και για τις προτάσεις των πολιτών που προέκυψαν από αυτήν τη συμμετοχική διαδικασία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης