Πολιτική

Το συντριπτικό 95% ψήφισε την επιστροφή του «ΠΑΣΟΚ» και του «πράσινου ήλιου»

«Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να ξεχάσει την ιστορία του και η επαναφορά του συμβόλου και του ονόματος είναι γιατί τιμούμε την ιστορία μας», δήλωσε ο πρόεδρος της παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης

Το συντριπτικό 95% ψήφισε την επιστροφή του «ΠΑΣΟΚ» και του «πράσινου ήλιου»
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Έσπασε όλα τα κοντέρ η συμμετοχή στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της Χαριλάου Τρικούπη, με το συντριπτικό 95% να ψηφίζει την επιστροφή του κόμματος στις ρίζες του, με το όνομα «ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» με το σύμβολο του ήλιου να σαρώνει στις κάλπες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα τελικά στοιχεία της Χαριλάου Τρικούπη, στις κάλπες προσήλθαν 179.005 πολίτες σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ το όνομα ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ επέλεξε το 95% των ψηφισάντων.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να ξεχάσει την ιστορία του και η επαναφορά του συμβόλου και του ονόματος είναι γιατί τιμούμε την ιστορία μας», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της παράταξης, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Τα χρέη δεν τα δημιούργησε η γενιά μου, αλλά οφείλουμε απέναντι στον ελληνικό λαό να τα διαχειριστούμε με διαφάνεια. Δέσμευσή και προτεραιότητα μου είναι να ρυθμιστούν όλα αυτά τα χρέη ώστε να είμαστε 100% συνεπείς απέναντι σε αυτά που ανέφερα», απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε σχετική ερώτηση σημειώνοντας ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις από τον Γενικό Διευθυντή του κόμματος, Νίκο Σαλαγιάννη.

«Τιμούμε τη ρίζα μας, τη δημοκρατική – προοδευτική ρίζα, η οποία τα χρόνια της μεταπολίτευσης άλλαξε την Ελλάδα, με τεράστιες υποδομές, με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, με την ενίσχυση της ευρωπαϊκής προοπτικής. Στη νέα όχθη της προσπάθειας που κάνουμε, της προσπάθειας που έδωσε εκ νέου ψήφο εμπιστοσύνης ο ελληνικός λαός με μια τεράστια, συγκλονιστική συμμετοχή , κρατάμε όλα τα θετικά ως φάρο και πυξίδα. Δεσμεύομαι ότι τα αρνητικά δεν πρόκειται να τα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά κανένας ψηφοφόρος μας, κανένας άνθρωπος που πιστεύει στις ιδέες και τις αρχές της δημοκρατικής παράταξης», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε επίσης