Πολιτική

Παραληρεί... ο Μπαχτσελί για τα Δωδεκάνησα: Βαρύ «κατηγορώ» και ακραίες δηλώσεις για Μητσοτάκη

«Ο Μητσοτάκης, σαν τους παππούδες του γίνεται όργανο των ξένων δυνάμενων και με τις ενέργειες και τη ρητορική του oοδηγεί την κατάσταση στο να ξεχειλίσει το ποτήρι»

Παραληρεί... ο Μπαχτσελί για τα Δωδεκάνησα: Βαρύ «κατηγορώ» και ακραίες δηλώσεις για Μητσοτάκη
Αρθρογράφος: vradini
Από vradini

Σε ακόμη ένα προκλητικό παραλήρημα... επιδόθηκε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εξαπολύοντας ακραίες απειλές για τα Δωδεκάνησα.

Μάλιστα, ο ίδιος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι επιδιώκει ένοπλη σύγκρουση με την Άγκυρα, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Τουρκία, Μανώλης Κωστίδης.

«Η Τουρκία δεν υποχωρεί από τα δικαιώματα της, δεν θα επιτρέψει να καταπατηθούν τα δικαιώματα της [...]. Η ελληνική κυβέρνηση φταίει καθώς έχει παραβιάσει τις Συνθήκες της Λωζάννης και των Παρισίων καθώς στρατιωτικοποιεί τα νησιά. Έχει ευθύνες απέναντι στο διεθνές δίκαιο. Επιπλέον η καρδιά και η όψη των Δωδεκανήσων είναι στραμμένα προς την Τουρκία! Όποιος αγγίξει τη φλέβα μας θα του ξεριζώσουμε την καρδιά», δήλωσε ο Μπαχτσελί.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης που συγκυβερνά με το Κόμμα Ερντογάν, χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωθυπουργό όργανο των ξένων δυνάμεων «σαν τους παππούδες του» και πως κάνει προβοκάτσιες «για να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης».

«Ο Μητσοτάκης, σαν τους παππούδες του γίνεται όργανο των ξένων δυνάμενων και με τις ενέργειες και τη ρητορική του oοδηγεί την κατάσταση στο να ξεχειλίσει το ποτήρι. Επισκέπτεται τα νησιά που είναι αμφισβητούμενης κυριαρχίας επιχειρεί να προκαλέσει την Τουρκία και βρίσκονται μπροστά στη μύτη μας. Προσπαθεί να κάνει προβοκάτσιες για να δημιουργήσει κλίμα ένοπλης σύγκρουσης εάν χρειαστεί καθώς θέλει να κάνει το Αιγαίο ελληνική θάλασσα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης