Πολιτική

Μέχρι και αναρτήσεις στα ελληνικά έκανε ο Ερντογάν

«Η Τουρκία δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματα της στο Αιγαίο»

Μέχρι και αναρτήσεις στα ελληνικά έκανε ο Ερντογάν
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Πρωτοτύπησε για μια ακόμη φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς επέλεξε να αναρτήσει στο twitter τις κλιμακούμενες προκλήσεις στην ελληνική γλώσσα.

Με αναρτήσεις του στα ελληνικά και στα αγγλικά ο πρόεδρος της Τουρκίας απειλεί ευθέως και πάλι την Ελλάδα, την καλεί να συνετιστεί για να μην το μετανιώσει -όπως λέει- και μιλά για δικαιώματα στο Αιγαίο, προειδοποιώντας ότι θα κάνει χρήση τους επικαλούμενος διεθνείς συμφωνίες.

«Η Τουρκία δεν παραβιάζει τα δικαιώματα και το δίκαιο κανενός, δεν επιτρέπει όμως ούτε την παραβίαση των δικαιωμάτων και του δικαίου της από κανέναν», αναφέρει ο Ερντογάν.

«Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Ελλάδα να συνετιστεί, να μείνει μακριά από όνειρα, ρητορικές και ενέργειες που θα την οδηγήσουν σε αποτελέσματα για τα οποία θα μετανιώσει, όπως συνέβη έναν αιώνα πριν» αναφέρει το μήνυμα του Τούρκου προέδρου στα ελληνικά.

Και συνεχίζει: «Η Τουρκία όπως δεν θα παραιτηθεί από τα δικαιώματά της στο Αιγαίο, δεν θα διστάσει και να κάνει χρήση των δικαιωμάτων που τις αναγνωρίζονται από τις διεθνείς συμφωνίες στο θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών».

Δείτε επίσης