Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: «Όχι» σε εκλογές το φθινόπωρο

«Θα ξαναείμαι εδώ τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ. Είναι η τελευταία έκθεση πριν τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2023», ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός

Κ. Μητσοτάκης: «Όχι» σε εκλογές το φθινόπωρο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας προς τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί για να τον δουν από κοντά, σε καφετέρια στην πλατεία της Θέρμης, ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν το φθινόπωρο.

“Θα ξαναείμαι εδώ τον Σεπτέμβριο στη ΔΕΘ. Με ρώτησαν στο ραδιόφωνο σήμερα το πρωί αν θα είναι προεκλογική η εμφάνιση μου στην Έκθεση και είπα το αυτονόητο: «Είναι η τελευταία έκθεση της Θεσσαλονίκης πριν τις επόμενες εκλογές που θα γίνουν το 2023” επισήμανε ο πρωθυπουργός χαρακτηριστικά.

Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Αναφέρθηκε ακόμη στη μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι έτυχαν πολλά. “Είχαμε περισσότερες συννεφιασμένες από ότι ηλιόλουστες μέρες, αλλά να ξέρετε ένα πράγμα. Η Ελλάδα σήμερα είναι πολύ πιο ισχυρή από τα προηγούμενα τρία χρόνια, τόσο οικονομικά, τόσο στρατιωτικά, γεωπολιτικά και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση” είπε, προσθέτοντας πως μια σταθερή και ισχυρή κυβέρνηση είναι προϋπόθεση εθνικών επιτυχιών.

Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

“Αυτήν είχαμε και αυτήν θα έχουμε ακόμη και μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές” κατέληξε.

Πηγή: GRTimes.gr

Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη

Μητσοτάκης στη Θεσσσαλονίκη

Δείτε επίσης