Πολιτική

Οικονόμου:Ο κ. Τσίπρας, επισκεπτόμενος την Εύβοια διαστρέβλωσε την πραγματικότητα

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες γνωρίζουν άριστα το τι έχει ήδη γίνει, τι γίνεται και τι θα γίνει έγκαιρα για την πλήρη αποκατάσταση όλων των καταστροφών.

Οικονόμου:Ο κ. Τσίπρας, επισκεπτόμενος την Εύβοια διαστρέβλωσε την πραγματικότητα
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Ο κ. Τσίπρας, επισκεπτόμενος την Εύβοια, έκανε το απολύτως αναμενόμενο για εκείνον: διαστρέβλωσε την πραγματικότητα και είπε ασύστολα ψέματα. Έκανε όμως και κάτι χειρότερο, ακόμα και για εκείνον: χρησιμοποίησε την περσινή τραγωδία και τον πόνο των ανθρώπων για να κάνει φθηνή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, χωρίς να νοιάζεται ούτε για τους Ευβοείς, ούτε για την Εύβοια, ούτε για την αλήθεια» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Σημειώνει ότι οι κάτοικοι και οι επισκέπτες γνωρίζουν άριστα το τι έχει ήδη γίνει, τι γίνεται και τι θα γίνει έγκαιρα για την πλήρη αποκατάσταση όλων των καταστροφών.

«Το σχέδιό μας για την Εύβοια εκτελείται με απόλυτη συνέπεια και προσήλωση» υπογραμμίζει και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε την περιοχή ως ντεκόρ για δηλώσεις. Εμείς, αντίθετα, έχουμε δρομολογήσει έργα που όχι μόνο θα επουλώσουν τις πληγές, αλλά θα διαμορφώσουν το αναπτυξιακό αύριο της περιοχής και των κατοίκων».

Ο κ. Οικονόμου καταλήγοντας αναφέρει ότι αν ο κ. Τσίπρας επισκεπτόταν τα αντιπλημμυρικά έργα, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο που βρέθηκε, θα μπορούσε, ως μηχανικός, να εκτιμήσει με τα μάτια του τι έργο έχει υλοποιηθεί και συνεχίζει να υλοποιείται.

Δείτε επίσης