Πολιτική

Έφη Αχτσιόγλου για το χυδαίο bullying: Ο σεξισμός είναι βαθιά ριζωμένος στην κοινωνία

Μετά την σεξιστική και αήθη επίθεση προς το πρόσωπο της, η Έφη Αχτσιόγλου παίρνει και πάλι θέση

Έφη Αχτσιόγλου για το χυδαίο bullying: Ο σεξισμός είναι βαθιά ριζωμένος στην κοινωνία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Απάντηση για τα σεξιστικά σχόλια και την αήθη επίθεσή που δέχτηκε έδωσε η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Έφη Αχτσιόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι», η Έφη Αχτσιόγλου μίλησε για μια γενικευμένη τοξικότητα στα social media , όπου δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένας φραγμός ή ηθικός κανόνας.

«Τα σεξιστικά σχόλια μία χαρά επικρατούν. Θέλει δουλίτσα για να αλλάξει αυτό. Τα social media είναι ένα πεδίο ελευθερίας κι έχουν ανοίξει δρόμους για την επικοινωνία και την ενημέρωση, και έχει βοηθήσει πολύ. Υπάρχει όμως και ένα "αλλά". Πράγματι από ένα σημείο και μετά υπάρχει μία γενικευμένη τοξικότητα και κανένα όριο και κανένας φραγμός, κανένας ηθικός κανόνας» ανέφερε, αρχικά, η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.


«Το έτερο ζήτημα, πολύ πιο σοβαρό, είναι ο σεξισμός, ο οποίος είναι βαθιά εμπεδωμένος στην ελληνική κοινωνία. Δεν εκφράζεται μόνο διά μέσω social media, είναι στην καθημερινότητα. Παντού" σημείωσε η Έφη Αχτσιόγλου.

Έφη Αχτσιόγλου: Έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο
Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών, η Έφη Αχτσιόγλου ανέφερε: "Δεν γίνεται ο κ. Μητσοτάκης να προσπαθεί να πάμε σε εκλογές σε συνθήκες σιγής ασυρμάτου. Αυτό θέλει να κάνει, να μην μιλάει κανείς και η αντιπολίτευση να μην κάνει αντιπολίτευση".

"Είναι προφανές ότι έχουμε εισέλθει σε προεκλογική περίοδο, την έχει ανοίξει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του, τα στελέχη της ΝΔ βγαίνουν στις τηλεοράσεις και δίνουν ημερομηνίες εκλογών, υπουργοί και βουλευτές της κάνουν προεκλογική εκστρατεία, ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για περίοδο 3 μηνών. Αν ο κ. Μητσοτάκης όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να πάει σε εκλογές δεν μπορεί να κάνει επικοινωνιακά παιχνίδια με αυτό το θέμα, οι εκλογές δεν είναι επικοινωνιακό τρικ" πρόσθεσε.

Δείτε επίσης