Πολιτική

Διήμερη επίσκεψη Μ. Βαρβιτσιώτη στην Ισπανία

   Την επόμενη μέρα, Τρίτη 12 Ιουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Υπουργική Σύνοδο της Ευρωμεσογειακής Ομάδας MED-9, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν οι εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς και

Διήμερη επίσκεψη  Μ. Βαρβιτσιώτη στην Ισπανία
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Διήμερη επίσκεψη στη Μαδρίτη θα πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Ευρωπαϊκά Θέματα Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, στις 11-12 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ο κ. Βαρβιτσιώτης θα έχει συνάντηση με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ισπανίας αρμόδιο για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης Pascual Ignacio Navarro Ríos, προκειμένου να συζητήσουν θέματα της ευρωπαϊκής ατζέντας αλλά και διμερών σχέσεων.

Την επόμενη μέρα, Τρίτη 12 Ιουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Υπουργική Σύνοδο της Ευρωμεσογειακής Ομάδας MED-9, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθούν οι εξελίξεις στο θέμα της πανδημίας και του πολέμου στην Ουκρανία, καθώς και η συνεργασία με τις χώρες της Νότιας Γειτονίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης