Πολιτική

Στις ΗΠΑ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος

Θα προηγηθούν συναντήσεις με την ηγεσία και στελέχη της δεξαμενής σκέψης “Heritage Institute” και με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Στις ΗΠΑ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μετέβη Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Αμερικανού ομολόγου του κ. Λόιντ Ώστιν (Lloyd Austin).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί στο Πεντάγωνο με τον Αμερικανό ομόλογό του, αύριο Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 21:00’ ώρα Ελλάδος.

Θα προηγηθούν συναντήσεις με την ηγεσία και στελέχη της δεξαμενής σκέψης “Heritage Institute” και με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στις 17:00’ και 18:30’ ώρα Ελλάδος αντιστοίχως.

Ακολούθως, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα έχει συνεργασία με τον επικεφαλής του Προγράμματος F-35 του Αμερικανικού Πενταγώνου, Αντιστράτηγο Μάικλ Σμιτ (Lt Gen Michael Smidt), καθώς και με τον Πρόεδρο του American-Hellenic Institute (AHI, Ελληνο-Αμερικανικού Ινστιτούτου) κ. Νίκο Λαρυγγάκη.

Δείτε επίσης