Πολιτική

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης

«Η παραίτηση έχει να κάνει με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το Predator», δηλώνουν κατηγορηματικά κυβερνητικές πηγές

Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

«Καμία σχέση με το Predator δεν έχει η παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη από τη θέση του γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού», αναφέρουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.

Σημειώνεται πως λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, έγινε γνωστή η παραίτηση του κ. Δημητριάδη, καθώς και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αποδέχτηκε.

«Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό», είναι η χαρακτηριστική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι στην πρώτη γραμμή από την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Επί 6 χρόνια έχει σηκώσει πολύ μεγάλο βάρος κι έχει δεχθεί πολύ σκληρές επιθέσεις από πολλές πλευρές», επισημαίνουν κυβερνητικοί κύκλοι.

«Είναι γνωστό ότι αυτές οι θέσεις είναι «ηλεκτρικές καρέκλες» για αυτό και η παραμονή σε αυτές πχ στις ΗΠΑ είναι 1,5 χρόνο κατά μέσο όρο. Η παραίτηση έχει να κάνει με το κλίμα τοξικότητας που έχει αναπτυχθεί γύρω από το πρόσωπό του. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το Predator με το οποίο ούτε ο ίδιος ούτε η κυβέρνηση έχει καμία σχέση, όπως έχει κατηγορηματικά δηλωθεί», σημειώνουν οι ίδιοι παράγοντες.

Δείτε επίσης