Πολιτική

«Εθνική Δημιουργία»: Κρανιδιώτης και Τζήμερος έδιωξαν τον Μπογδάνο

Στην ανακοίνωση τους μιλούν με σκληρά λόγια για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και κάνουν λόγο για αντιδεοντολογική συμπεριφορά

«Εθνική Δημιουργία»: Κρανιδιώτης και Τζήμερος έδιωξαν τον Μπογδάνο
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» ανακοίνωσαν ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Σύμφωνα με την κοινή τους δήλωση, η λύση της συνεργασίας τους κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.


Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

Δείτε επίσης