Πολιτική

Θεσσαλονίκη: Για κακούργημα στον ανακριτή 55χρονος που συνελήφθη για ασελγή πράξη σε ανήλικη

Το θύμα, ένα 8χρονο κοριτσάκι, έπαιζε με φίλους του έξω από το σπίτι του 55χρονου, ο οποίος με το πρόσχημα της βοήθειας στο παιχνίδι προέβη σε ασελγή πράξη

Θεσσαλονίκη:  Για κακούργημα στον ανακριτή 55χρονος που συνελήφθη για ασελγή πράξη σε ανήλικη
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε τακτική ανάκριση παραπέμπεται η υπόθεση 55χρονου, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία ότι προέβη σε γενετήσια πράξη σε βάρος 8χρονης, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του συλληφθέντα για γενετήσια πράξη σε βάρος ανήλικου κάτω των 12 σε βαθμό κακουργήματος και στη συνέχεια τον παρέπεμψε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια από την οποία πήρε προθεσμία και παραμένει κρατούμενος.

Το ΑΠΕ-ΜΠΕ επικαλούμενο ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει ότι η ανήλικη έπαιζε χθες το απόγευμα με φίλους της μπροστά από το σπίτι τού 55χρονου, όταν εκείνος την κάλεσε κοντά του, με το πρόσχημα να την βοηθήσει στο παιχνίδι της. Εν συνεχεία, και ενώ της μιλούσε - πάντα σύμφωνα με την αστυνομία - προέβη σε ασελγή πράξη εναντίον της.

Η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό στους γονείς της που με τη σειρά τους απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ, κι ακολούθησε η σύλληψη τού 55χρονου.

Δείτε επίσης