Πολιτική

Δημοσκόπηση PULSE: Ακρίβεια και ενέργεια απασχολούν τους πολίτες

Μοιρασμένα είναι τα ποσοστά αξιολόγησης για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Δημοσκόπηση PULSE: Ακρίβεια και ενέργεια απασχολούν τους πολίτες
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Η ακρίβεια και η ενέργεια αποτελεί σε συντριπτικό ποσοστό το ζήτημα που απασχολεί περισσότερο τους πολίτες σύμφωνα με το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Pulse για το ΣΚΑΪ, αναδεικνύοντας τους προβληματισμούς των Ελλήνων για την καθημερινότητά τους.

Επίσης απασχολούν τους πολίτες τα ελληνοτουρκικά, και σε μικρότερο βαθμό οι υποκλοπές.

Στις απαντήσεις τους, οι Έλληνες αγωνιούν για τα ενεργειακά, με κορυφαίο το ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και τις τιμές στα σούπερ μάρκετ, καθώς το κόστος της αγοράς τροφίμων έχει αυξηθεί επίσης σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

Αναφορικά με αξιολόγηση των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Εδώ οι πολίτες εμφανίζονται μοιρασμένοι, με το 39% να αξιολογεί θετικά την παρουσία του πρωθυπουργού και το 44% αρνητικά.

Αρνητικό είναι το ποσοστό αξιολόγησης για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αξιολογήθηκε θετικά από το 33% των ερωτηθέντων, ενώ το 46% αξιολόγησε αρνητικά την παρουσία του.

Αντιστοίχως μοιρασμένα είναι τα ποσοστά αξιολόγησης για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της ενεργειακής κρίσης και η ακρίβεια.

Περισσότερες ήταν οι αρνητικές από τις θετικές απαντήσεις στην αξιολόγηση των μέτρων που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε επίσης