Πολιτική

Ισχυρό μήνυμα Θεοδωρικάκου: «Ο Έβρος είναι απροσπέλαστος» - «Ο Ερντογάν δεν μπορεί να μας αιφνιδιάσει»

«Είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα... Ο Έλληνας δεν πρέπει να φοβάται», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ισχυρό μήνυμα Θεοδωρικάκου: «Ο Έβρος είναι απροσπέλαστος» - «Ο Ερντογάν δεν μπορεί να μας αιφνιδιάσει»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ηχηρό μήνυμα πως ο Έβρος είναι απροσπέλαστος εξέπεμψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, τη στιγμή που η Τουρκία συνεχίζει τον «πόλεμο των fake news».

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ούτε που θα δοκιμάσει κάποιος να πλησιάσει στον Έβρο, είναι απροσπέλαστος».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, δεν θα πετύχει τίποτα όποιος προσπαθήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία.

Για τον φράχτη στον Έβρο, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι θα φτιαχτούν άλλα 140 χλμ. και όταν το έργο ολοκληρωθεί, κανείς δεν θα μπορεί να περάσει παρανόμως.

«Ούτε που θα δοκιμάζει κάποιος να πλησιάσει, είναι απροσπέλαστος» τόνισε και πρόσθεσε πως όταν το δοκίμασαν τον Μάρτιο του 2020 «έσπασαν τα μούτρα τους».

Αναφερόμενος στην Ευρώπη είπε ότι οφείλει να στηρίζει την πατρίδα μας στην προσπάθεια που κάνει για την φύλαξη των συνόρων που είναι και ευρωπαϊκά.

Μιλώντας για την ετοιμότητα της χώρας είπε ότι «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Δεν μπορεί να μας αιφνιδιάσει ο Ερντογάν, ό,τι κι αν συμβεί μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, ο 'Ελληνας δεν πρέπει να φοβάται».

Ο κ. Θεοδωρικάκος, συμπλήρωσε πως ο Ερντογάν έχει τρομοκρατηθεί από την αναβάθμιση της Ελλάδας.

«Με ετοιμότητα και αποφασιστικότητα αντιμετωπίζουμε κάθε απειλή» σημείωσε και συμπλήρωσε «είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», ενώ τόνισε ότι ο πρωθυπουργός έχει θεσει το σύνολο των δυνάμεων της χώρας σε επιφυλακή.

Ερωτηθείς εάν φοβάται κάποια προβοκάτσια απάντησε: «είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω».

Δείτε επίσης