Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Στόχος η αυτοδυναμία και μόνο - Όλοι παρόντες στη γιορτή για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

Μήνυμα ενότητας, πατριωτισμού και προόδου εκπέμπει η ΝΔ που κλείνει 48 χρόνια από την ίδρυσή της!

Κ. Μητσοτάκης: Στόχος η αυτοδυναμία και μόνο - Όλοι παρόντες στη γιορτή για τα 48 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

ND10

Σε πανηγυρικό κλίμα με πάνω από 500 καλεσμένους σε εξωτερικό χώρο της Πειραιώς γιόρτασε η ΝΔ τα 48 χρόνια από την ίδρυσή της. Τη στιγμή που μόλις χθες εγκαινιάστηκε η νέα κοινοβουλευτική περίοδος μίας προεκλογικής χρονιάς, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης εξέπεμψε ισχυρό μήνυμα αυτοδυναμίας, τονίζοντας πως αυτός και μόνο αυτός είναι ο στόχος της γαλάζιας παράταξης.

«Το εθνικό σκάφος απαιτεί ισχυρό τιμόνι και δοκιμασμένο πλήρωμα. Σηκώνουμε το γάντι και λέμε ισχυρό εθνικό σκάφος σημαίνει αυτοδύναμη Ελλάδα και δυνατή Νέα Δημοκρατία στην διακυβέρνηση της χώρας», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ, σημειώνοντας πως στις εκλογές του 2023 «η πρώτη κάλπη έχει το βάρος της τελικής κάλπης και θα αποτελέσει το θεμέλιο των επιλογών για το αύριο».

Η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά

«Τιμούμε την επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας με τους εκλεγμένους εκπροσώπους των πολιτών αλλά και την άρρηκτη σχέση με την κοινωνία. Σχεδόν μισό αιώνα μετά και ύστερα από 39 μήνες γόνιμης διακυβέρνησης, η ΝΔ είναι η παράταξη όλων των Ελλήνων που κοιτούν μπροστά και στοχεύουν ψηλά. Οι εξελίξεις απαιτούν να θέσω το πλαίσιο, που κινούμαστε» τόνισε ο πρωθυπουργός, ξεκινώντας την πρωινή ομιλία του.

«Η 48χρονη ΝΔ εκφράζει στις μέρες μας το κοινωνικό ρεύμα όπου ο πατριωτισμός της ευθύνης συναντά τον εκσυγχρονισμό της προόδου» είπε ο πρωθυπουργός στη συνέχεια, εξηγώντας πως αυτό έχει τέσσερα θεμέλια: την προστασία της πατρίδας, την ανοιχτή και παραγωγική οικονομία, την δίκαιη και δημοκρατική κοινωνία και την εθνική ενότητα.

«Καμία κυβέρνηση δεν συνάντησε τόσα πολλά εμπόδια σε τόσο μικρό χρόνο. Και όμως, παρά τις αντιξοότητες η πατρίδα πηγαίνει μπροστά και πρωταγωνιστεί στην ανάπτυξη στην Ευρώπη, στηρίζει το εισόδημα νοικοκυριών και επιχειρήσεων και όλα αυτά τα κάνουμε χωρίς να ναρκοθετούμε το μέλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

«Επεξεργαστήκατε πάνω από 330 νομοσχέδια, σταθήκατε ως κοινοβουλευτική ομάδα στο ύψος των απαιτήσεων που έχουν οι πολίτες, σας ευχαριστώ από καρδιάς» είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Δύσκολα κάποιος πρωθυπουργός θα ανέμενε περισσότερα από την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Σε δεκάδες περιπτώσεις αναζητήσατε ευρύτερες συναινέσεις», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Με γυναίκες στελέχη της ΝΔ

nndd

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα

nd24

Δεν έλλειψαν και οι selfie με τον πρωθυπουργό

mend

H υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη σε «πηγαδάκι» με την υφυπουργό υγείας Ζωή Ράπτη

nd14

Ο Γιάννης Τραγάκης με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου

nd13

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος με το γραμματέα Παύλο Μαρινάκη

nd11

Δείτε επίσης