Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φωτογραφήθηκε με πολίτες και ήπιε παραδοσιακό καφέ στο Μονοδένδρι

Ο πρωθυπουργός αφού έκανε μια μεγάλη ποδηλατάδα από την Αρίστη στο Μονοδένδρι, έβγαλε φωτογραφίες με νέους και παιδιά που τον πλησίασαν στην πλατεία

 Κυριάκος Μητσοτάκης: Φωτογραφήθηκε με πολίτες και ήπιε παραδοσιακό καφέ στο Μονοδένδρι
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς πολίτες, κυρίως, νέους, να πιεί καφέ και να δοκιμάσει τοπικά εδέσματα, μεταξύ των οποίων γλυκό του ταψιού που του προσέφεραν στο Μονοδένδρι.

Εκεί είχε χαλαρή συζήτηση με κατοίκους, ενώ φωτογραφήθηκε με παιδιά και νέους που βρίσκονταν στην πλατεία και τον πλησίασαν.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε κάνει μια μεγάλη ποδηλατάδα, από την Αρίστη μέχρι το Μονοδένδρι. Επέστρεψε όμως στη βάση του, στην Αρίστη, με αυτοκίνητο που τον παρέλαβε.

Μητσοτάκης: Χρέος μας να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά μια πατρίδα πιο ισχυρή, ασφαλή, ευημερούσα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου επέλεξε την Ήπειρο και συγκεκριμένα το Καλπάκι. Μετά το τέλος της καθιερωμένης παρέλασης, ο πρωθυπουργός δήλωσε:

«Η πατρίδα μας ηλιόλουστη, υποδέχεται σήμερα την εθνική μας εορτή. Η καρδία του Ελληνισμού κτυπά πάντα λίγο πιο δυνατά εδώ πέρα, στα Γιάννενα στο Καλπάκι στην Ήπειρο, γιατί εδώ πριν από 82 χρόνια αμυνθήκαμε απέναντι σε μια απρόκλητη επίθεση και η γενιά ,αυτή γενιά του ’40 έκανε το χρέος της απέναντι στην πατρίδα και απέναντι στην Ιστορία.

Το δικό μας χρέος, είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία με χαμόγελο με αισιοδοξία με υπερηφάνεια μια πατρίδα πιο ισχυρή, μία πατρίδα πιο ασφαλή, μία πατρίδα πιο ευημερούσα μία πατρίδα πιο δίκαιη. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους»

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μονοδένδρι:

Μονοδένδρι3

Μονοδένδρι4

Μονοδένδρι5

Μονοδένδρι2

Μονοδένδρι1

Δείτε επίσης