Πολιτική

ΝΔ: Παρέμβαση και μηνύματα Μητσοτάκη με πολλούς αποδέκτες στην Πολιτική Επιτροπή

Ο πρωθυπουργός θα υποστηρίξει ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων είναι άλλη μια απόπειρα λασπολογίας από τον ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Παρέμβαση και μηνύματα Μητσοτάκη με πολλούς αποδέκτες στην Πολιτική Επιτροπή
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Αποφασισμένος να μην μείνει καμία σκιά και να μην αφήσει κανένα περιθώριο στην αντιπολίτευση να συνεχίσει το παιχνίδι της τοξικότητας που δηλητηριάζει τους πολίτες και βοηθά στην καλλιέργεια ενός κλίματος καχυποψίας, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν παρουσιαστεί αποδεικτικά στοιχεία για όλα όσα βλέπουν το φως μέσα από δημοσιεύματα στον Τύπο, είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σήμερα, Δευτέρα συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ και από εκεί, ο κ. Μητσοτάκης θα στείλει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Αναμένεται να τονίσει ότι η υπόθεση των παρακολουθήσεων είναι άλλη μια απόπειρα λασπολογίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έπραξε στο παρελθόν και με τη Novartis σπιλώνοντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Θα θυμίσει ότι όπως και τότε έτσι και σήμερα οι προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα θα πέσουν στο κενό και αυτό θα συμβεί μέσα από θεσμικές διαδικασίες, καθώς η υπόθεση διερευνάται από τη Δικαιοσύνη.

Θα ζητήσει επίσης από τα κομματικά στελέχη του να μην πέσουν στην παγίδα της αντιπαράθεσης με τους πολιτικούς τους αντιπάλους και να μην παρασυρθούν σε περιπτωσιολογικές συζητήσεις γιατί αυτό θα οδηγήσει σε μεγάλες εντάσεις και σε κλίμα διχασμού.

Θα τους καλέσει επίσης να συνεχίσουν να επικοινωνούν το κυβερνητικό έργο το οποίο συνεχίζεται απρόσκοπτα καθώς υπάρχουν μεγάλα ζητήματα που είναι ανοικτά και αφορούν τους πολίτες και την καθημερινότητά τους. Θα επαναλάβει τέλος ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας, καθώς δεν θέλει η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση να «συρθεί» βίαια σε μια εκλογική διαδικασία υπό τη σκιά των παρακολουθήσεων.

Δείτε επίσης