Πολιτική

Σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία» με κορωνοϊό ο Ν. Κωνσταντόπουλος - Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η λοίμωξη του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, ωστόσο πλέον η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση

Σε ΜΕΘ στο «Σωτηρία» με κορωνοϊό ο Ν. Κωνσταντόπουλος - Η ανακοίνωση της οικογένειας
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Σωτηρία με κορωνοϊό εδώ και 13 μέρες νοσηλεύεται ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Η λοίμωξη του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, ωστόσο πλέον η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει βελτίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος διαγνώστηκε θετικός κατά τη διάρκεια τυχαίου προεγχειρητικού ελέγχου και υπήρξε ανησυχία για την πορεία της υγείας του, καθώς η λοίμωξη εκδηλώθηκε με επιθετικό τρόπο στον οργανισμό του.

Η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ευχαριστεί όσους έσπευσαν να δώσουν αίμα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από κοροναϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή.

Δείτε επίσης