Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου :«Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αν είναι πραγματικές οι λίστες»

Τόνισε ότι για την καταγγελία της Ολγας Γεροβασίλη βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτή δικαστική έρευνα

Γιάννης Οικονόμου :«Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αν είναι πραγματικές οι λίστες»
Αρθρογράφος: Vradini.gr
Από Vradini.gr

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Αταίριαστοι» για τα δύο θέματα της επικαιρότητας, τις εξελίξεις στην Κιβωτό του Κόσμου και το ζήτημα με τις παρακολουθήσεις.

Για Κιβωτό του Κόσμου:
«Η κυβέρνηση δεν γνώριζε και δεν αποφασίζει η κυβέρνηση για την διαχείριση τέτοιων θεμάτων. Το έργο της κυβέρνησης ξεκινά όταν αποκαλύπτεται ένα θέμα και η υπόθεση πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Αντικαταστήσαμε άμεσα τη διοίκηση για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της δομής και να διευκολυνθεί το έργο της δικαιοσύνης. Επιδιώκουμε να μάθουμε άμεσα και γρήγορα τι έχει συμβεί» δήλωσε

Για παρακολουθήσεις

«Τα κακόβουλα λογισμικά υπήρχαν ήδη από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο 2017 - 2018» είπε ο Γ. Οικονόμου, ο οποίος τόνισε ότι για την καταγγελία της Ολγας Γεροβασίλη βρίσκεται σε εξέλιξη ανοιχτή δικαστική έρευνα.

«Η δικαιοσύνη θα φέρει την υπόθεση των παρακολουθήσεων στις πραγματικές της διαστάσεις. Δεν μπορεί να απαντήσει κανείς αν είναι πραγματικές οι λίστες» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην εκπομπή.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι οι εκλογές θα γίνουν κοντά στο τέλος της τετραετίας.

Δείτε επίσης